Haemme lisää osaajia joukkoomme Jyväskylän toimipisteisiimme

VARAOSAVASTAAVA / HUOLTOMYYJÄ

Tämä on oikea paikka sinulle, jolla on tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vuosien myötä kertynyttä kokemusta. Lisäksi sinulta löytyy tuloksellista myynnin osaamista sekä aktiivista ja positiivista otetta omaan työhön. Työtehtävä edellyttää englannin kielen taitoa, autotekniikan ja nykyaikaisten tietojärjestelmien hallintaa sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat työskennellä nopealla temmolla joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Tarjoamme vakituisen työsuhteen hyvillä henkilöstöeduilla ja tuemme työtäsi koulutuksella.

AUDI-HUOLTOMEKAANIKKO

Tässä tehtävässä edellytämme alan koulutusta ja kokemusta nykyisten autojen teknisistä huolloista ja korjauksista, tiimityön osaamista sekä kykyä itsenäiseen ja
oma-aloitteeseen työskentelyyn. Tarjoamme vakituisen työsuhteen hyvillä henkilöstöeduilla, työtä huipputekniikan edelläkävijän parissa, tiimin tuen sekä erikoiskoulutusta Audi -huoltoverkoston kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 26.11.2017 mennessä osoitteeseen timo.mikkonen@jklautotarvike.fi. Paikat täytetään välittömästi, kun sopivat hakijat löytyvät.

Lisätietoja tehtävistä antaa huoltopäällikkö Timo Mikkonen, puh. 0207 751 529.


Tule mukaan menestymään kanssamme.

JYVÄSKYLÄN AUTOTARVIKE OY
www.jklautotarvike.fi

 

audimekaanikko.JPG